Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Új éves bérletet vezetett be a Wizz Air

10perc.hu
2024. 08. 14.
Új éves bérletet vezetett be a Wizz Air

A Wizz Air új "All You Can Fly" programja évi 599 euróért kínál korlátlan utazást.

A légitársaság évente 599 euróért kínálja a tagságot, amellyel az utasok egy éven keresztül 9,99 eurós áron foglalhatnak jegyeket a Wizz Air teljes hálózatán belül, amely 800 célállomást és 200 várost fed le 50 országban - írta a Femina.

Az új program egyedülálló lehetőséget biztosít az utasoknak, hogy olcsón utazzanak, amikor csak szeretnének, de van egy kis bökkenő: a jegyeket csak az indulás előtti 72 órában lehet foglalni, és a helyek elérhetősége függ a járatok kihasználtságától. Így előfordulhat, hogy a tagsággal rendelkező utasok nem találnak szabad helyet az általuk kívánt járaton.

Az éves bérlet különösen a rugalmas utazóknak lehet vonzó, akik kalandvágyóak és nem bánják, ha az úti céljukat és indulási időpontjukat csak az utolsó pillanatban tudják meg. Azonban a 72 órás foglalási időablak miatt egy hosszú hétvégére tervezett utazásnál a visszaútra szóló jegyet az utazás alatt kell megvásárolni.

A Wizz Air a program bevezetésekor előértékesítési időszakot is hirdetett, amely során augusztus 13. és augusztus 15. között 499 euróért kínálja az első 10 ezer tagságot. Az "All You Can Fly" teljes ára 599 euró lesz, ezért a gyakran utazóknak érdemes kihasználni az előértékesítési akciót.

Fontos megjegyezni, hogy a tagság nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat, mint a poggyászfeladást vagy ülőhelyválasztást, de ezek a foglalás során külön hozzáadhatók. Az utasok 2024. szeptember 25-től kezdhetnek jegyeket foglalni a tagsággal.

Főkép forrása:
Utazómajom Facebook oldala
Címkék:
#Reptér

További cikkek