Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

8 év után lecserélik Sárközi Ákost, egy neves séf veszi át a helyét A Konyhafőnökben

10perc.hu
2024. 08. 14.
8 év után lecserélik Sárközi Ákost, egy neves séf veszi át a helyét A Konyhafőnökben

Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos séf, nyolc év után távozik az RTL Klub népszerű főzőshow-jából, A Konyhafőnökből.

A hírek szerint a sorozat 11. civil évadának forgatása már elkezdődött, de Sárközi nélkül, aki meglepetésszerűen került ki a zsűritagok közül - írja a Blikk. Az eddigi információk alapján a séf távozása nem saját döntése volt, hiszen egészen néhány héttel ezelőttig még biztos volt abban, hogy a megszokott hármas, Rácz Jenővel és Fördős Zével együtt, továbbra is a zsűri részét képezi majd. A váltás különösen érzékenyen érintette Sárközit, aki szívvel-lélekkel végezte a munkáját a műsorban.

Sárközi 2016-ban csatlakozott a Konyhafőnök csapatához, és azóta folyamatosan jelen volt a zsűriben, neve összeforrt a műsorral. Az RTL csatorna arca lett, más műsorokban is rendszeresen szerepelt, például a Gyertek átban és a Nyerő Párosban. Az idei évben pedig a Sztárbox versenyzői között is ringbe száll majd.

A csatorna hivatalosan még nem jelentette be, ki lesz Sárközi utódja, de belső információk szerint egy másik neves, Michelin-csillagos séf veszi át a helyét, aki szintén a szakma csúcsán áll.

Az RTL Klub egyelőre nem kommentálta bővebben az eseményeket, de azt közölték, hogy a műsoraikkal kapcsolatos további információkat időben megosztják majd a nézőkkel és a sajtóval.

Főkép forrása:
Sárközi Ákos Séf Facebook

További cikkek