Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Sebestyén Balázs beelőzte Majkát, Azahriah pedig mindkettőjüket

10perc.hu
2024. 07. 31.
Sebestyén Balázs beelőzte Majkát, Azahriah pedig mindkettőjüket

Azahriah az élre tört a Forbes 2024-es magyar celeblistáján, míg Sebestyén Balázs és Majka a második, illetve harmadik helyre csúszott. 

A Forbes magazin legújabb celeblistája szerint Azahriah vezeti a legértékesebb magyar hírességek rangsorát. Az ifjú popsztár idén hatalmasat lépett előre, és a 22. helyről az első helyre ugrott. Azahriah különösen erős közösségi média jelenlétével és népszerűségével tűnt ki, aki közösségi média oldalain összesen közel kétmillió követővel rendelkezik - tette közzé a Forbes.

Sebestyén Balázs most a második helyen szerepel, megelőzve Majkát, aki az elmúlt két évben első volt, de most harmadik helyre csúszott vissza. A Valmar zenekar, Marics Peti és Valkusz Milán formációja szintén előrelépett, és már a negyedik helyen állnak. Palvin Barbi, aki most a hatodik helyen van, szintén előrébb került az előző évekhez képest. Geszti Péter hosszú idő után ismét felkerült a listára, a kilencedik helyen.

Új szereplők is feltűntek a rangsorban: Krausz Gábor, aki az elmúlt év leggyakrabban címlapon szereplő híressége volt, a tizedik helyet szerezte meg. Jákob Zoltán, aki jelentős követőtábort gyűjtött a közösségi médiában, a tizennegyedik helyen végzett, míg T. Danny a huszadik helyre került.

Borbás Marcsi továbbra is a legkedveltebb celebként szerepel a listán, a 13. helyen, míg D. Tóth Krisztinát a leghitelesebbnek tartják, aki a 23. helyen van.

Néhány híresség azonban jelentősen visszaesett: Csobot Adél a kilencedik helyről a 21. helyre, míg Hosszú Katinka a hatodikról a 24. helyre csúszott vissza. Az idei listáról olyan nevek maradtak le, mint Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Stohl András.

Főkép forrása:
Azahriah Facebook oldala
Címkék:
#Azahriah

További cikkek