Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Megérkezett az Ellenállhatatlan kísértés hatodik évada

10perc.hu
2024. 07. 28.
Megérkezett az Ellenállhatatlan kísértés hatodik évada

Új évadot kapott a Magyarországon is népszerű valóságshow.

A Netflix valóságshowjának, az "Ellenállhatatlan Kísértés" 6. évada már elérhető, és a magyar közönség körében is nagy népszerűségnek örvend - írta meg a mafab.

Az új évad különlegessége, hogy az előző évadokkal ellentétben a résztvevők most pontosan tudják, mire jelentkeznek, köszönhetően a sorozat történetében először meghirdetett nyílt castingnak. A sorozat tehát a csalit most is bemutatja, de új elemekkel és kihívásokkal gazdagodott.

A "Ellenállhatatlan Kísértés" lényege, hogy a világ különböző pontjairól érkező szingliket egy trópusi paradicsomban helyezik el, ahol a fődíj elnyeréséhez a résztvevőknek le kell mondaniuk a szexuális közeledés minden formájáról. Ez az önuralom végső próbája, amely újabb nehézségekkel és váratlan fordulatokkal bővült az idei évadban.

A 6. évad izgalmas újdonságokkal érkezik, például egy új díjjal, valamint a „Rossz Lana” nevű segéddel, aki még több meglepetést tartogat a játékosok számára.

Az epizódok július 19-től kezdődően heti rendszerességgel jelennek meg: az első rész július 19-én az 1-4. epizódokkal, a második rész július 26-án az 5-7. epizódokkal, míg a harmadik rész augusztus 2-án a 8-10. epizódokkal zárul.


Főkép forrása:
Pexels
Címkék:
#Sorozat

További cikkek