Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Snoop Dogg is részt vesz az olimpiai láng hordozásában Párizsban

10perc.hu
2024. 07. 24.
Snoop Dogg is részt vesz az olimpiai láng hordozásában Párizsban

Az amerikai rapper, Snoop Dogg nemcsak az olimpiai játékok közvetítésében vesz részt, hanem az olimpiai lángot is viheti egy szakaszon Párizsban.

Mathieu Hanotin, Párizs polgármestere bejelentette, hogy a rapper Saint-Denis városrészben fogja hordozni a lángot, több más neves személyiséggel együtt - közölte a Telex.

A rapper csatlakozik Laetitia Casta francia színésznőhöz, MC Solaar francia rapperhez és Szerhij Bubkához, az 1988-as szöuli olimpián aranyérmet nyert ukrán rúdugróhoz. A láng két hónapon át utazott Franciaországban, mire elér a párizsi olimpiai stadionhoz, amely a játékok egyik központi helyszíne lesz.

Az év elején vált ismertté, hogy Snoop Dogg az NBC tévécsatorna megbízásából vesz részt az olimpiai közvetítésben. Az NBC közleménye szerint a rapper felfedezi a város ikonikus nevezetességeit, részt vesz olimpiai versenyeken és eseményeken, és ellátogat a sportolókhoz, barátaikhoz és családjaikhoz. Snoop Dogg már a 2021-es tokiói olimpia idején is bizonyította szakkommentátori tehetségét a Peacock streamingszolgáltatón Kevin Hart oldalán, ahol különösen a díjlovaglás nyűgözte le őket.

Az AFP hozzáteszi, hogy a következő nyári olimpiát, 2028-ban, Snoop Dogg otthonában, Los Angelesben rendezik majd.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek