Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

A legjobb sorozatok, amiket júliusban nézhetsz

10perc.hu
2024. 07. 08.
A legjobb sorozatok, amiket júliusban nézhetsz

Összegyűjtöttük az öt legjobb sorozatot, amik idén júliusban jelennek meg.

Júliusban számos izgalmas sorozat várja a nézőket, köztük gyilkossági rejtélyekkel, mesterséges intelligenciával és időutazással. A BBC listája alapján mutatjuk az öt legjobb júliusban megjelenő sorozatot.

A Good Girl's Guide to Murder

A Netflix "Wednesday" című sorozatából ismert Emma Myers most egy nyomozó diáklányt alakít Holly Jackson népszerű YA regényének adaptációjában. Pip Fitz-Amobi, akinek eltökélt szándéka, hogy kiderítse az igazságot egy öt évvel ezelőtti öngyilkosság ügyében, most a BBC iPlayer műsorán látható az Egyesült Királyságban, és augusztus 1-jén debütál a Netflixen nemzetközileg.

Sunny

Rashida Jones főszereplésével és produceri közreműködésével egy mesterséges intelligenciával és krimivel fűszerezett sorozatot kapunk. Jones Suzie Sakamoto-t alakítja, aki egy robot társ segítségével próbálja kideríteni, mi történt eltűnt férjével és fiával. A sorozat július 10-én debütál az Apple TV+-on nemzetközileg.

Sausage Party: Foodtopia

A 2016-os felnőtt animációs vígjáték tévés spin-offja, amelyben ismét Seth Rogen és Kristen Wiig hangját hallhatjuk. Az új sorozat premierje július 11-én lesz a Prime Video-n.

The Emperor of Ocean Park

Forest Whitaker játssza Oliver Garland bírót, aki gyanús körülmények között hal meg. A sorozat Stephen L. Carter 2002-es bestsellere alapján készült, és július 14-én kerül bemutatásra az MGM+ csatornán az Egyesült Államokban.

Időbanditák

Terry Gilliam 1981-es filmje alapján készült családbarát sorozat, amely egy fiúról szól, aki csatlakozik egy rablóbandához, és különböző történelmi korszakokba utazik. A sorozat alkotói Jemaine Clement és Taika Waititi, akik a What We Do in the Shadows című vámpíros mockumentary mögött is állnak.

Címkék:
#Sorozat

További cikkek