387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Összefogja a streaming szolgáltatásokat a Disney és a Warner

10perc.hu
2024. 05. 09.
Összefogja a streaming szolgáltatásokat a Disney és a Warner

Az új csomag árát egyelőre titokban tartják.

A Walt Disney és a Warner Bros Discovery közlése szerint a Disney+, a Hulu és a Max streaming szolgáltatásokból álló csomagot kínálnak majd az amerikai ügyfeleknek idén nyáron - közölte a BBC.

Az új csomag elérhető lesz mind a három streaming platformon. A médiaóriások azt mondták, hogy terveznek olyan csomagokat, amelyek reklámokkal és reklámok nélkül is elérhetőek, de nem fedték fel, hogy mennyibe kerülnek majd az ügyfeleknek.

Az intézkedés arra reagál, hogy a Disneynek és a Warner Bros.-nak versenytársaik, köztük a Netflix és az Amazon Prime Video is van. „Ez az új ajánlat hozzájárul az új előfizetők megszerzéséhez és sokkal erősebb megtartásához” - mondta JB Perrette, a Warner Bros. Discovery vezetője közleményében.

A két média vállalat azt mondta, hogy a tervekről több részletet fognak közzétenni a következő hetekben.

Ahogy a közönség távolodik a hagyományos tévétől, olyan vállalatoknak, mint a Disney és a Warner Bros., nagyobb előfizetőkkel kell népszerűsíteniük streaming szolgáltatásaikat. A vállalatok bíznak abban, hogy az egyesített ajánlatuk egymást kiegészíti. A Disney+ leginkább családbarát műsoraival és filmjeivel vált ismertté, míg a Warner Max az HBO otthona és annak inkább felnőtt közönségének szóló tartalmaival. 

Az utóbbi években a streaming vállalatok összefogtak és kombinálták szolgáltatásaikat. F ebruárban a Walt Disney ESPN-je, a Fox Corp és a Warner Bros. Discovery bejelentett egy új sportplatformot, amelyet ősszel indítanak el. Közöttük széles körű sportjogportfóliók jelennek meg, köztük a FIFA Világkupa, a Forma-1, az NFL, az NBA és a Major League Baseballt.

A Disney kedden közzétett negyedéves pénzügyi eredményei szerint a Disney+ csak január és március között több mint hatmillió előfizetőt szerzett világszerte, kivéve Indiát. A streaming szolgáltatásnak most már több mint 117 millió előfizetője van. A Disney továbbá közölte a befektetőkkel, hogy a nyáron kezdődő tervezett jelszóellenőrzés elősegítheti az előfizetői számok növekedését. Az egyre zsúfoltabb streaming piac elriasztott néhány ügyfelet, akik panaszkodtak, hogy több szolgáltatásra kell feliratkozniuk. A csomagok megoldást jelenthetnek erre a problémára a fizetés egyszerűsítésével és a felhasználók számára esetleges költségcsökkentéssel.

Főkép forrása:
CCNull
Címkék:
#Film

További cikkek