Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Kylie Minogue 10 év után újra Budapesten, a Szigeten lép fel

10perc/MTI
2024. 04. 25.
Kylie Minogue 10 év után újra Budapesten, a Szigeten lép fel

A Grammy díjas énekesnő, Kylie Minogue is fellép az idei Sziget Fesztiválon.

Az idén harminc éves Sziget Fesztivál szervezői, a fesztivál Facebook oldalán jelentették be, hogy augusztus 7-én Kylie Minogue lesz a sztárvendége a Szigetnek.

Az 55 éves világsztár utoljára 2014-ben koncertezett Magyarországon, így 10 év után tér vissza Budapestre, és rajongói a Nagyszínpadon láthatják olyan további nagy nevek mellett mint Liam Gallagher, Tom Odell, a Skrillex, Martin Garrix, Sam Smith, vagy a One Directionből ismert Louis Tomlinson.

A hírre a rajongók is egyből reagáltak, az énekesnő Facebook oldalán már most többen jelezték, hogy ott a helyük augusztusban a Sziget Fesztiválon. 

"Nagyon jól alakulnak az elővételes jegyeladásaink, és örömteli, hogy ebben a magyar vásárlók állnak az élen. Az idei, immár 30. Sziget szlogenje új - Free to Be... -, de az általunk képviselt értékek, az elfogadás, a szeretet, az egymásra odafigyelés, a tolerancia változatlanok" - mondta Kádár Tamás főszervező a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Mint felsorolta, a nagyszínpad előtti térről eltűnik a magas torony, tovább erősítik a környezeti fenntarthatóságot, a Sziget szolgáltatásai már a welcome zone-ban elérhetők lesznek, az ételárak csökkennek, a ki- és bejutást digitális információs táblák segítik, a H-hídtól éjszakai buszjáratok indulnak.Főkép forrása:
Kylie Minogue Facebook oldala

További cikkek