Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Beköltöznél Laliék egykori rezidenciájába? Eladó az Éjjel-nappal Budapest gigalakása!

10perc.hu
2023. 10. 29.
Beköltöznél Laliék egykori rezidenciájába? Eladó az Éjjel-nappal Budapest gigalakása!

Az egykori forgatási helyszínért közel 250 millió forintot kérnek, míg 10 évvel ezelőtt még csak 100 milliót kóstált.

Lassan egy éve ért véget az RTL egykori sikersorozata, az Éjjel-nappal Budapest, a szériából megismert lakást (ami a műsorban bérlemény volt) most piacra dobta a tulajdonos - szúrta ki a Pénzcentrum. Mint ismert, az „ÉNB” az RTL saját gyártású, magyar fikciós reality sorozata volt.

2013. február 11-től 2019. február 15-ig az RTL Klub, majd 2019. február 18-tól 2022. november 18-ig az RTL II sugározta. A II. kerületi Margit körúton található, 239 négyzetméteres ingatlant 2013-ban 360 ezer euróért, azaz akkori forintárfolyamon picivel több, mint 105 millió forintért kínálták megvételre akkori tulajdonosai.

Most potom 245 millió forintot kérnek érte. Ez azt jelenti, hogy 10 év leforgása alatt 2,5-szeresére drágult az ingatlan, ami még az általános ingatlanpiaci szárnyalás mellett is szép teljesítmény.


Az egykori forgatási helyszínért közel 250 millió forintot kérnek, míg 10 évvel ezelőtt még csak 100 milliót kóstált    Fotó: ingatlan.com


Mint azt az ingatlanhirdetésben írják, a 8 szobás lakás a Margit híd lábánál, polgári házban található, és a Dunára panorámás. Azt is hozzáteszik, hogy a tulajdoni lap szerint az ingatlan 2 helyrajzi számon van, és két önálló bejárattal rendelkezik, így a hirdető szerint „kiváló lehet cégközpontnak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, vagy egyéb más üzleti célú felhasználásra”.

A ház jó állapotú rendezett, felújított belső homlokzattal rendelkezik, a lakás szintén műszakilag felújított, és részben átalakított, 3 szoba fala el lett távolítva anno, ami vissza állítható - írják még a hirdetésben.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek