Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Tudni akarod, miért árulja majd 300 millióért álomotthonát Sebestyén Balázs? Mutatjuk!

10perc.hu
2023. 10. 16.
Tudni akarod, miért árulja majd 300 millióért álomotthonát Sebestyén Balázs? Mutatjuk!

A népszerű műsorvezető nemrég 299 millió forintért piacra dobta szeretett diósdligeti luxusházukat, mert gyermekeik iskolája közelében kezdenek építkezni.

Piacra dobták diósdi családi házukat Sebestyén Balázsék. Balázs és felesége még a 2010-es évek elején vette meg a diósdi ingatlant 100 millió forintért, most 299 milliós irányáron találtuk meg az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon a luxusházat. Balázsék motivációjáról eddig nem lehetett egyéb részleteket tudni, a műsorvezető most viszont elmondta, mi az oka a költözésnek.

"Teljesen felesleges kombinálni, nagyon egyszerű oka van annak, hogy áruljuk a házat. Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá, így kevesebbet kell autóban tölteniük. Szimplán ezért döntöttünk úgy, hogy eladjuk ezt az ingatlant" - fogalmazott a Blikknek Sebestyén Balázs.


Majdnem 300 millióért piacra dobták diósdi családi házukat Sebestyén Balázsék      Fotó: ingatlan.com


A 299 milliós irányár elsőre talán soknak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy ezért az összegért mennyi négyetmétert és milyen felszereltséget kap a leendő tulajdonos, akkor az alig több mint 830 ezer forintos négyzetméterár inkább alacsonynak tekinthető a diósdi ingatlanpiacon.

Főkép forrása:
Instagram

További cikkek