Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Emlékpadot kaphat a reptéren a Korda házaspár

10perc.hu
2023. 09. 24.
Emlékpadot kaphat a reptéren a Korda házaspár

A Korda György, Balázs Klári emlékpad ötletét már el is fogadta a reptér vezetősége, sőt, a tervezések is megkezdődtek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A sztárpár a Korda 85 születésnapi koncertre készülőben kotyogta ki, mit tartanának életművük méltó lezárásának. Gyuri bácsi a borsonline.hu-nak adott interjújában kifejtette, miért is nem nevezik életműkoncertnek a Budapest Arénában sorra kerülő nagykoncertjüket.

A szakmai második virágzását élő énekesházaspár szerint érzelmileg mindenképpen életük legnagyobb koncertjére készülnek, mert az Arénában színpadra állni rangot jelent.

„Nem érezzük még befejezettnek az életművünket. Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségüknek, lesznek még újragondolt régi dalok, vagy akár újak is. Azok is az életművünkhöz tartoznak majd” – sorolta Korda, aki elárulta azt is, van egy titkos vágya, ami már több mint puszta álom.


„Akkor mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – fogalmazott a 66 éve a pályán levő énekeslegenda.

Erre pedig ha minden igaz, nyitott a helyszín vezetősége, amelyet az ikonikus Korda-sláger örökít meg. Ugyanis a Korda György, Balázs Klári emlékpad ötletét már el is fogadta a reptér vezetősége, sőt, a tervezések is megkezdődtek, vagyis Gyuri bácsi vágya nem egy elérhetetlen álom, hanem maga a valóság.

Főkép forrása:
BUD

További cikkek