Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

73 évesen indít szólókarriert az ABBA szőke legendája

10perc.hu
2023. 09. 02.
73 évesen indít szólókarriert az ABBA szőke legendája

Agnetha Fältskog tíz évvel ezelőtti albumának újragondolásával indítja újra énekesnői pályafutását.

Az 1970-es évek egyik legnépszerűbb zenekara volt az ABBA, de a svéd együttes a gyorsan szerzett világhírnév után feloszlott. A négy tag közül többen próbálkoztak szólókarrierrel is, de meg sem tudták közelíteni a régi sikereket.

Most Agnetha Fältskog, a legendás együttes egyik női tagja jelentkezett új dallal. A 73 éves svéd énekesnő új száma a tíz évvel ezelőtt megjelent A című albumának újragondolásából jött létre. A dal címe Where Do We Go From Here lett, ami új albumának első dala – írja az Index.


Agnetha Fältskog - jobbról a második - új száma a tíz évvel ezelőtt megjelent A című albumának újragondolásából jött létre   Fotó: Instagram/ABBA


Hirtelen jött ötlet volt – nyilatkozta az énekesnő, mikor arról kérdezték, mi inspirálta az elkészítésére. Amikor arról kérdezték, milyen érzéssel tölti el, hogy a mai napig szólnak dalai a rádióban azt mondta: "Ezt sosem lehet megunni, mindig izgalommal tölt el a tudat, hogy erről most beszélni fognak az emberek. Imádom a zenét, mindig tele van vele a fejem és a szívem is. A zenével kelek és fekszem."

Agnetha Fältskog, Anni-Frid „Frida” Lyngstad, Benny Andersson és Björn Ulvaeus négyese 2021-ben állt össze újra, amikor kiadták az ABBA: Voyage albumot, ami összesen 10 számot tartalmazott.

Főkép forrása:
The Guardian

További cikkek