Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Mi lesz veled Tóth Gabi? Új szerelme nagy nőcsábász hírében áll

10perc.hu
2023. 08. 18.
Mi lesz veled Tóth Gabi? Új szerelme nagy nőcsábász hírében áll

A Fricska táncosa, Papp Máté Bence kegyeiért régi kollégái szerint versengnek a nők.

Tóth Gabi új párja Papp Máté Bence egykori táncos társai szerint nőcsábásznak mondható. A Fricska Táncegyüttes tagja olyan férfi, akinek nehezen tudnak ellenállni a nők. Az énekesnő és a nála hat évvel fiatalabb táncos régebben ismerik egymást, együtt is dolgoznak – írja a Blikk. Máté egykori táncos társai a lapnak meséltek a srácról.

– Máté kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác, akinek mindene a tánc. Amikor elkezd a zenére mozogni, nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára. Minden lány ámulattal, rajongással nézi, mindig körülrajongták a lányok, és ezt ő nagyon is élvezte, kihasználta. Ha éppen szingli volt, akkor is akadt valaki, akivel randizgatott vagy ismerkedett – állította az egyik szakmabeli hölgy, aki hozzátette, sokak számára vonzó férfi, akinek sosem volt gondja az ismerkedéssel.


Tóth Gabi új párja Papp Máté Bence egykori táncos társai szerint nőcsábásznak mondható     Fotó: Facebook


– Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. A nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal. Ezért is lepődtem meg annyira, amikor olvastam a híreket arról, hogy ő lehet Tóth Gabi új párja – mondta egy másik táncos.

Főkép forrása:
Facebook

További cikkek