Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Schobert Norbi: „Eddig bírtam, visszavonulok!”

10perc.hu
2023. 05. 08.
Schobert Norbi: „Eddig bírtam, visszavonulok!”

A fitneszguru cége, a Norbi Update termékek forgalmazója negyvenmillió forintos gigabüntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH).

Schobert Norbit és az Update termékeket egy ország ismeri, még azok is, akik sosem fogyasztották őket. A fitneszguru közel harminc éve dolgozik azon, hogy megoldást kínáljon a fogyni vágyóknak és a túlsúlyból fakadó egészségi gondokkal küzdőknek. A fitneszguru most egy élet munkáját dobja sutba: úgy érzi, a büntetés - negyvenmillió forintos gigabüntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH) - után már nincs tovább.

"Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem" – kezdte a Blikknek elcsukló hangon Norbi.

Az elmúlt években egymás után érték a csapások: Covid és a háború okozta infláció mellett egy sztrókon is átesett, cégének pedig befektetőkre volt szüksége, hogy tovább működhessen. Norbi szerint a mostani vizsgálat nem volt véletlen.

"Valaki vette a fáradságot és több száz, a Norbi Update oldalra feltöltött videót kielemzett és jegyzetelt. Nyilván feljelentett valaki, és ezért indult a vizsgálat" – szögezte le a fitneszguru.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek