385.43 Ft

354.78 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Ismét dübörög a Tabán-fesztivál!

10perc.hu
2023. 04. 29.
Ismét dübörög a Tabán-fesztivál!

Deák Bill Gyula szerint a fellépők Török Ádám emléke miatt is odateszik magukat a május 1-én, délután rendezendő legendás bulin.

Idén ismét hívogat az LGT örökzöldje, és amikor azt hallod, hogy „Gyere, gyere ki a hegyoldalba”, indulhatsz, ugyanis a legendás Tabán-fesztivált felélesztve ott játszik majd több rock ’n’ roll banda… Május 1-jén remélhetőleg tökéletes tavaszi időben, délután kezdődik az ingyenes koncertsorozat, amelyen fellép a Varga Miklós Band, Deák Bill Gyula, a Mobilmánia, majd este nyolckor zárásként a Beatrice.

„Különleges helyszín a Tabán, ott fellépni életre szóló élmény. A Covid-járvány miatt kimaradt néhány nagy buli, de ígérem, most bepótolunk mindent. Török Ádám miatt is oda kell tenni magunkat, nélküle nem lesz, nem lehet ugyanolyan a Tabán. Szerencsére a súlyos betegséggel küzdő feleségem most épp jobban van, így valóban csak a koncertre kell csak fókuszálnom, s persze arra a sok-sok ezer emberre, aki ott lesz a zene ünnepén” – árulta el a Blikknek Deák Bill Gyula.

A tabáni bulin fellépő Mobilmánia idén ünnepli 15. születésnapját, ráadásul Zeffer Andás 65 esztendős. A kerek évfordulókat a zenekar a hét végén londoni koncerttel teszi emlékezetessé, majd hétfő délután már a Tabánban szólalnak meg a jól ismert rockslágerek.

Főkép forrása:
YouTube
Címkék:
#Fesztivál

További cikkek