Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Hoppá! Rózsa György visszatér a képernyőre

10perc.hu
2023. 04. 11.
Hoppá! Rózsa György visszatér a képernyőre

Az Életmű-díjas műsorvezető, Rózsa György veszi át néhány exkluzív adás erejéig a Zsákbamacska házigazdájának szerepét.

A legendás tévés, Rózsa György április 16-tól lesz látható a Zsákbamacska című műsor házigazdájaként. Majkától és Pápai Jocitól veszi át a műsorvezetői teendőket. Ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshowt – tudta meg a media1.hu.

„Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték! Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték!” – mondta Rózsa György, a Kapcsoltam, a LEG…LEG…LEG… és az egykori Zsákbamacska házigazdája.


Majkától és Pápai Jocitól veszi át a műsorvezetői teendőket Rózsa György      Fotó: TV2


A Rózsa Gyuriként is emlegetett tévés legenda hozzátette: az első pillanatok öröme után azért elgondolkodott, vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket. Az is izgalomba tartja, hogy elfogadják-e a fiatal játékosok, hiszen jó részük még nem is élt, amikor a 90-es évek első felében sikerre vitte a Zsákbamacskát.

„Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején” – mondta Rózsa György, akinek segítője a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra lesz.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek