Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Megmentik a házasságuk? Király Viktor újra randizik a feleségével

10perc.hu
2023. 04. 05.
Megmentik a házasságuk? Király Viktor újra randizik a feleségével

A házaspár két napja érkezett haza egy törökországi mininyaralásról, és a jelek szerint jó úton haladnak afelé, hogy kilábaljanak a több hónapja tartó magánéleti válságukból.

Király Viktor és felesége, Anita lehetnek az üdítő példa arra, hogy megfelelő odafigyeléssel meg lehet oldani a magánéleti problémákat. Nagy az esély rá, hogy több hónap különlét után megmentik a három éve tartó házasságukat.

A házaspár két napja érkezett haza egy törökországi mininyaralásról, és a jelek szerint jó úton haladnak afelé, hogy kilábaljanak a több hónapja tartó magánéleti válságukból. Ezt erősítette meg egy, a családhoz közelálló ismerős, aki hiszi, hogy az út sikeres volt és a fiatalok hamarosan visszatalálnak egymáshoz.

„A törökországi hosszú hétvége nagyon jól sikerült. Anita lepte meg Viktort ezzel az úttal a születésnapja alkalmából, és minden úgy zajlott, mint egy tündérmesében. Rengeteget sétáltak, romantikáztak, és mivel csak kettesben voltak, volt lehetőségük egymásra fókuszálni, amire már nagy szükségük volt” – mondta el a Blikknek a barát.


A házaspár két napja érkezett haza egy törökországi mininyaralásról     Fotó: Facebook/Király Viktor


Már hetekkel ezelőtt sejthető volt, hogy Viktorék nem állnak be azon hírességek sorába, akik az utóbbi időben egymás után jelentették be a házasságuk felbomlását. Március elején az énekes meglepetésbulit szervezett a feleségének az egyik elegáns budapesti étteremben, amiből sejthető volt, hogy nem kiabálnak kígyót-békát egymásra.

„Lassan, de biztosan nyitnak egymás felé. Jelenleg még nem mondták ki, hogy újra együtt vannak, és Anita még nem költözött haza a kisfiukkal a családi házba. A törökországi utazás után is külön otthonban hajtották álomra a fejüket, de újra randiznak, ami felpezsdíti a kapcsolatukat. Sokan drukkolunk nekik, és úgy látszik, nem hiába, mert jó úton haladnak” – árulta el a barát.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek