387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Az állami kitüntetései után az ingatlanjaitól is szabadulni akar Lagzi Lajcsi

10perc.hu
2023. 03. 18.
Az állami kitüntetései után az ingatlanjaitól is szabadulni akar Lagzi Lajcsi

13 millió eurós, azaz több mint 5,1 milliárd forintos irányáron ismét piacra dobta mocsai luxusbirtokát a börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi.

Lassan 7 éve, letartóztatása után határozta el magát először Lagzi Lajcsi, hogy eladja mocsai birtokát. Akkor 2,6 milliárd forintnyi euró volt az irányár, viszont a tranzakció nem jöhetett létre, hiszen a kúriát egy időre bűnügyi zár alá vették. Aztán 2022-ben reppent fel újra a hír, hogy válása után Lagzi Lajcsi teljesen felszámolja korábbi életét.

Jött az újabb hirdetés, és a mulatóssztár 10 millió eurót, azaz akkori forintárfolyamon közel 3,6 milliárd forintot szeretett volna kapni a 2000 négyzetméteres, 30 szobás kúriáért. Azóta viszont nem volt hír arról, hogy Lagzi Lajcsi sikerrel értékesítette volna a kúriát.

A börtönbüntetésre ítélt zenész ismét piacra dobta az egykori Esterházy-kúriát. A friss irányár 13 millió euró, vagyis mai forintárfolyamon 5 milliárd 128,5 millió forint. Ezért az összegért az egész birtokot viheti a vevő, tehát a 13061 négyzetméteren elterülő fő- és melléképületeket, a több mint 100 éves ősparkot és a 120 hektáros tavat is – tudta meg a Pénzcentrum.


Egy darabig úgy sem lesz szüksége saját ingatlanra Galambos Lajosnak    Fotó: Facebook/Galambos Lajos


Lagzi Lajcsi teljesen felszámolja ingatlanvagyonát, ugyanis piacra dobja a budai Sas-hegyen fekvő luxusházát is. Nem használja ki a család, ezért eladja 22 szobás villáját, amely a szakértők szerint kb. 400 millió forintot érhet.

„Nem vertem a mellemet, hogy van a Sas-hegyen egy házam. Most sem verem. El akarom adni, mert úgy alakult a helyzet. Aztán jött olyan, aki azt mondta: Hát, adok érte ennyit, mert neked most úgyis kell a pénz. A pénz mindig kell, de azért hülye nem vagyok, az eszem nem ment el” – mondta a Pénzcentrum kérdésére Galambos Lajos.

Főkép forrása:
ingatlan.com

További cikkek