385.65 Ft

355.08 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Inflációmérő: sokkot kaptak az áraktól a ValóVilág most kiszabaduló játékosai

10perc.hu
2023. 03. 12.
Inflációmérő: sokkot kaptak az áraktól a ValóVilág most kiszabaduló játékosai

VV Ricót a chipsek ára lepte meg, míg VV Reni álla akkor esett le, amikor beállt egy benzinkútra tankolni.

Több mint 100 napot töltöttek bezárva a ValóVilág legtovább jutó játékosai. A majdnem három és fél hónapig tartó játék ideje alatt a villalakók szinte semmit nem érzékeltek a külvilágból. Nem találkozhattak szeretteikkel és barátaikkal, de még bevásárlásra és autóvezetésre sem volt szükségük és persze lehetőségük.

Sokuknak furcsa érzés volt új arcokat látni, bevásárolni, ám legjobban az elszabadult árak lepték meg a villát elhagyó fiatalokat – árulták el az rtl.hu-nak. A 11. széria győztesét VV Krisztit már a tömegközlekedés használata is új kihívások elé állította.

„Ott kezdődött az egész, hogy a villában nem volt pénz és bankkártya a kezünkben egy jó ideig, ezért a bankkártyám például le is járt, és ezt csak akkor vettem észre, amikor fizetni akartam a jegyért” – árulta el a bruttó 36 milliót nyerő és egyetemre készülő lány.


VV Riconak nem, aki egyik kedvencének, a chipsnek áremelkedésén akadt ki a legjobban     Fotó: RTL


Az infláció és az egekbe szökő árak viszont már kevésbé tetszettek a villalakónak. Főleg VV Riconak nem, aki egyik kedvencének, a chipsnek áremelkedésén akadt ki a legjobban.

„Megláttam az árakat és nem hittem a szememnek. Mielőtt bementem a villába, 400 forint körül volt egy zacskó chips. Az, hogy most 650, az egy vicc! Tátott szájjal néztem” – jelentette ki a ValóVilág11 bronzérmese.

VV Renit leginkább az üzemanyagárak sokkolták, hiszen, mint mondta, amikor bement a villába, még benzinárstop volt, és az élelmiszerek sem kerültek ennyibe.

Főkép forrása:
RTL
Címkék:
#Infláció

További cikkek