387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Leváltották Király Viktort! Nem ő vezeti a szombaton kezdődő Dalt

10perc.hu
2023. 03. 06.
Leváltották Király Viktort! Nem ő vezeti a szombaton kezdődő Dalt

Az MTVA közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a közmédiában látható népszerű dalválasztó házigazdája idén Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesz.

Egy biztos, 2023 eddig nem Király Viktor éve. A népszerű énekes-dalszerző annak idején a Megasztár 4 győzteseként vált itthon sztárrá, majd három alkalommal is – 2012-ben, 2014-ben és 2018-bandöntőbe jutott az Eurovíziós Dalfesztiválok magyarországi előválogatóin. Most azonban igencsak rájár a rúd.

Mint azt korábban a 10perc.hu is megírta, a felesége elköltözött tőle és magával vitte közös gyermeküket. Király Viktor munkájába menekült a gondok elől – miközben megpróbálja megmenteni a házasságát –, ám kiderült, egy dologra már nem kell többet készülnie.

Ugyanis a tavalyi év után ezúttal már nem ő lesz a március 11-én kezdődő Dal férfi műsorvezetője. Mindez az MTVA közleményéből derült ki, amiben bejelentették, hogy „Magyarország egyetlen dalválasztó műsorának új évadában március 11-től Rókusfalvy Lili és Fodor Imre várja a nézőket szombatonként 19:35-kor.”

Főkép forrása:
Facebook/Király Viktor

További cikkek