Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A Lidl bővíti UEFA-partnerségét

10perc.hu
2024. 09. 10.
A Lidl bővíti UEFA-partnerségét

A Lidl új UEFA-partnersége keretében támogatja az UEFA Európa-ligát és Konferencia Ligát, folytatva a "Lidl Kids Team" programot is.



A Lidl bejelentette, hogy 2026/27-es szezon végéig az UEFA két klubversenyének, az UEFA Európa-ligának és az UEFA Konferencia Ligának lesz a hivatalos támogató partnere. Az együttműködés célja az egészséges életmód és a zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése, valamint a sport és a mozgás ösztönzése. - írja az Origo.

A Lidl a partnerség keretében folytatja a "Lidl Kids Team" programját, amely során több mint 12 ezer gyermek vehet részt mérkőzéseken játékoskísérőként. A vállalat célja, hogy a „We’re on your team” szlogen alatt továbbra is inspirálja a szurkolókat az egészséges életmódra és a sportolásra.

A Lidl számára fontos, hogy Európa-szerte, köztük Magyarországon is, 30 országban biztosítja a lehetőséget a gyermekek számára, hogy a nemzetközi futballmérkőzéseken játékoskísérőkként szerepelhessenek. Az együttműködés eredményeként a Lidl továbbra is jegyeket biztosít alkalmazottainak és vásárlóinak is.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője elmondta: 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga is csatlakozik a széles körű sportszponzori portfóliónkhoz.”

A Lidl értékei szorosan összefonódnak a nemzetközi CSR stratégiával, amely az ilyen nagyszabású együttműködésekre épít.

További cikkek