392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megvan mikor fog Lionel Messi visszavonulni

10perc.hu
2024. 03. 28.
Megvan mikor fog Lionel Messi visszavonulni

Lionel Messi, a futballtörténelem egyik legnagyobb játékosa, elmondta mi miatt fog visszavonulni.

A 35 éves argentin klasszis jelenleg az Inter Miamiban játszik, és még mindig a legmagasabb szinten futballozik.

Messi egy interjúban beszélt arról, hogy mikor tervezi befejezni a karrierjét. Elmondta, hogy addig fog futballozni, amíg úgy érzi, hogy képes a legmagasabb szinten teljesíteni, élvezi a játékot és tud segíteni a csapattársainak.

"Amikor úgy érzem majd, hogy nem tudok teljesíteni, nem élvezem a futballt, és nem tudom segíteni a csapattársaimat, akkor befejezem" - mondta Messi. "Nagyon önkritikus vagyok, tisztában vagyok azzal, mikor vagyok jó és mikor vagyok rossz. Amikor majd úgy érzem, hogy eljött az idő, akkor befejezem, anélkül, hogy arra gondolnék, hány éves vagyok."

Messi azt is elmondta, hogy még nem gondolt arra, mit fog csinálni, ha befejezi a futballt. Jelenleg csak arra koncentrál, hogy a lehető legjobban élvezze a játékot.

"Nem tudom, nem gondoltam erre" - mondta Messi. "Jelenleg megpróbálok minden napot élvezni, és nem gondolni arra, hogy mihez kezdek akkor, ha befejezem a futballt. Semmi sem biztos, de remélem, hogy még sokáig tudok futballozni, mert ez az, amit igazán szeretek. Ha majd eljön az idő, biztosan találok olyan tevékenységet, ami megfelelő lesz számomra."

Messi a Barcelona és az argentin válogatott színeiben számos rekordot tart, és számos díjat nyert, köztük hétszer a Ballon d'Or-t. Jelenleg az Inter Miamiban játszik, és az idei szezonban öt meccsen öt gólt és két gólpasszt szerzett - írja a player.hu.

Főkép forrása:
Leo Messi Facebook oldal
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek