391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Folytatja az úszást Hosszú Katinka élettársa irányításával

10perc.hu
2021. 09. 23.
Folytatja az úszást Hosszú Katinka élettársa irányításával

Az októberben edzésbe álló háromszoros olimpiai bajnok ugyanakkor Nagy Józsefet, a technikai edzőjét eltávolította a csapatából.

Igencsak érdekes interjút adott a Magyar Úszószövetség elnöke az InfoRádiónak. Ebben többek között arról beszélt Wladár Sándor a sportágban zajló jelenlegi folyamatokról – elsősorban az edző-, és klubváltásokra gondolva –, hogy olyan világot élünk, hogy a versenyző szava dönt.

Az úszóelnök szerint "nagyon sok felgyülemlett feszültség" volt az uszodák világában, illetve a járvány miatt azon kívül is. Ám reméli, itt a vége a nagy keringőnek, hiszen elsősorban az úszásra kell mindenkinek koncentrálnia.

Wladár Sándor beszélt Hosszú Katinkával, aki arról tájékoztatta, hogy október elsejétől ismét visszatér az uszodába és elkezdi az edzéseket. A jövőjéről, elképzeléseiről is beszélt Wladárnak, azaz a háromszoros olimpiai bajnok folytatja az úszást.

Noha sokan támadták – szakmailag teljes joggal – Hosszú Katinkát amiatt, hogy az edzéseit Gelencsér Máté, az úszónő élettársa irányítja, és emiatt vált kudarccá tokiói szereplése, a világklasszis kitart mellette, továbbra is ő marad a főedzője. Ugyanakkor Hosszú döntése értelmében eddigi technikai edzője, Nagy József távozott az edzői csapatától.

Főkép forrása:
Magyarock - Olimpyc Team Hungary

További cikkek