Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Elhunyt Tito Jackson, a Jackson 5 tagja és Michael Jackson testvére

10perc.hu
2024. 09. 16.
Elhunyt Tito Jackson, a Jackson 5 tagja és Michael Jackson testvére

Elhunyt Tito Jackson, a Jackson 5 tagja és Michael Jackson testvére. Halálát fiai jelentették be. Tito gitárosként és háttérénekesként volt ismert.

70 éves korában elhunyt Tito Jackson, a híres Jackson 5 formáció egykori tagja – jelentette be vasárnap este az Instagramon a fiai.

„Megdöbbentünk, elszomorodtunk és összetört a szívünk. Apánk hihetetlen ember volt, mindenkivel és mindenki jóllétével törődött” – írták.

A Jackson 5-ban Tito Jackson Michael Jacksonnal és három másik testvérével, Jackie-vel, Jermaine-nel és Marlon-nal együtt szerepelt. A formáció olyan slágereket jegyzett, mint az ABC, I Want You Back és I’ll Be There, amelyek a ’70-es években világszerte listavezetők voltak. Tito, aki gitárosként és háttérénekesként működött, a legkevesebb reflektorfényben volt - írta a HVG.

Szólókarrierje 2016-ban indult a Tito Time című lemezzel. 2017-ben a One Way Street dalt adta ki, és 2019-ben arról beszélt, hogy a második albumán dolgozik. A késlekedést a fiaira való fókuszálással magyarázta. A három gyermeke, TJ, Taj és Taryll később a 3T nevű együttest alapították.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek