Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Csillagot kapott Ewan McGregor a Hírességek Sétányán

10perc.hu
2024. 09. 14.
Csillagot kapott Ewan McGregor a Hírességek Sétányán

Ewan McGregor csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en. Hayden Christensen is jelen volt, és emlékezetes szavakat mondott barátjáról.

Csütörtökön csillagot avattak Ewan McGregor tiszteletére a Hollywood Walk of Fame-enírja a Telex az EW.com cikke alapján. A skót színész, aki a fiatal Obi-Wan Kenobit alakította a Star Wars filmekben és a 2022-es Obi-Wan sorozatban, elérte ezt a jelentős elismerést.

Az avatáson jelen volt Hayden Christensen, aki Anakin Skywalker szerepét játszotta a Star Wars sagában, és McGregorral emlékezetes párost alkotott. Christensen McGregort „testvérének” nevezte, és így nyilatkozott: „Ő a legjobb jedi-mester, akit egy padawan kívánhat.” Emlékeztetett a 2002-es A klónok támadása forgatására, ahol először találkoztak, és hozzátette: „Egy igazi barát, aki később levágta mindkét lábamat, és otthagyott egy vulkán szélén.”

McGregor az eseményen azt is megosztotta, hogy csillaga alig pár méterre került Carrie Fisher csillagától, ami különösen megható volt számára. 

Annyira meghatódtam, hogy közel kerülhettem régi barátomhoz, Carrie Fisherhez ezen a sétányon. Ez nekem is rengeteget jelent

her csillagát 2023 májusában, a híres május 4-ei dátumon avatták, mivel Fisher 2016-ban hunyt el.

Főkép forrása:
Hollywood Walk of Fame Facebook

További cikkek