391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Új Bridget Jones film készül

10perc.hu
2024. 04. 10.
Új Bridget Jones film készül

Több ismerős karakterrel is találkozhat majd a néző.

A népszerű filmsorozat negyedik részében Zellweger ismét a kedvelt Bridget Jones szerepében tündököl majd. 

A kétszeres Oscar-díjas színésznő a "Bridget Jones: Mad About the Boy" című filmben fog szerepelni, amely Helen Fielding azonos című, bestseller regényén alapul - közölte a CNN.

Hugh Grant, aki Daniel Cleaver szerepét alakította a 2001-es "Bridget Jones naplója" és a 2004-es "Bridget Jones: Mindjárt megőrülök" című folytatásban, visszatér a franchise-hoz, hogy Zellweger oldalán szerepeljen a "Mad About the Boy"-ban. Grant nem szerepelt a franchise harmadik részében, a 2016-os "Bridget Jones babát vár" című filmben, annak ellenére, hogy karaktere a film cselekményének része volt. 

A franchise-hoz visszatér Emma Thompson is - aki Dr. Rawlings szerepében tűnt fel a "Bridget Jones babát vár" című filmben, és a forgatókönyv írójaként is jegyzik - a franchise újoncai, Chiwetel Ejiofor és a "Fehér Lótusz" sztárja, Leo Woodall mellett.

Zellwegert 2002-ben a "Bridget Jones naplója" című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplő Oscar-díjára, majd 2004-ben a "Hideghegy" című filmben, 2020-ban pedig a "Judy" című filmben a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját nyerte el.

Fielding "Bridget Jones: Mad About the Boy" című regénye 14 évvel azután játszódik, hogy Jones meghódította Mark Darcyt - akit a filmekben az Oscar-díjas Colin Firth alakított -, a könyv hivatalos szinopszisa szerint. 

A "Bridget Jones: Mad About the Boy" 2025. február 14-én kerül a mozikba nemzetközi szinten, az Egyesült Államokban pedig a Peacockon lesz elérhető.



Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek