391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Jön az 5. Mátrix film, Drew Goddard írja és rendezi

10perc.hu
2024. 04. 04.
Jön az 5. Mátrix film, Drew Goddard írja és rendezi

A Warner Bros. Discovery bejelentette az 5. film elkészítését.

A rendezői székben ezúttal Lana Wachowski helyett Drew Goddard ül majd, aki olyan filmeket jegyez, mint a Cloverfield, a Mentőexpedíció, vagy a Z világháború. A forgatókönyv mellett Goddard rendezi is a filmet, Lana Wachowski pedig vezető producerként vesz részt a munkálatokban - írja a gsplus.hu.

A Mátrix-franchise újabb résszel bővül, a Warner Bros. Discovery zöld utat adott az 5. filmnek. A stúdió nem titkoltan bízik a franchise sikerében, annak ellenére, hogy a negyedik rész, a Mátrix: Feltámadások megosztotta a rajongókat.

A rendezői székben ezúttal váltás történik: Lana Wachowski helyett Drew Goddard ül majd, aki izgalmas ötlettel kereste meg a stúdiót. Goddard neve nem ismeretlen a filmvilágban, olyan filmeket jegyez, mint a Cloverfield, a Mentőexpedíció, a Z világháború, vagy a Ház az erdő mélyén.

A forgatókönyvet is Goddard írja, Lana Wachowski pedig vezető producerként segíti a munkát. Az egyelőre nem tudni, hogy a színészek közül Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving vagy Jada Pinkett Smith visszatér-e a filmben.

A Warner illetékesei ígéretesnek tartják Goddard ötletét, és bíznak benne, hogy a film méltó folytatása lesz a 25 éves múlttal rendelkező franchise-nak.

Főkép forrása:
The Matrix Resurrections Facebook oldal

További cikkek