391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Egy igazi Naplemente: Omega-emlékkoncert – szimfonikusokkal

10perc.hu
2022. 07. 16.
Egy igazi Naplemente: Omega-emlékkoncert – szimfonikusokkal

Naplemente címmel rendezik meg a keszthelyi Festetics-kastély parkjában a koncertet július 24-én, melyen a legendás zenekar elhunyt zenészeire emlékeznek majd.

Az Omega terveiben évek óta szerepelt a nagyszabású emlékkoncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában, de Benkő László, Mihály Tamás és Kóbor János halála felülírta azt. Most megvalósul mindez, és megrendezik a koncertet július 24-én, vasárnap a keszthelyi Festetics-kastély parkjában.

Trunkos András, az Omega menedzsere és Lepés Gábor zenész, zeneszerző arra jutottak, hogy az Omega együttes a Naplemente című emlékkoncerttel tiszteleg elhunyt és élő tagjai életműve előtt. A koncerten neves előadóművészek interpretálásában, szimfonikus zenekar kíséretével szólaltatják meg az Omega kultikus slágereit.

A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes művész. A fellépők között van az Omega Szimfonik és a Bolyki Soul & Gospel Kórus is megtalálható, de színpadra lép Miklósa Erika operaénekesnő, Király Linda énekesnő, Roby Lakatos hegedűművész, Dolhai Attila és Szabó Győző színművész, Bolyki Balázs énekes, zeneszerző, dalszövegíró is.

Főkép forrása:
MTI/MTVA
Címkék:
#Koncert

További cikkek