Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Budapesten koncertezik John Legend

10perc.hu
2021. 12. 13.
Budapesten koncertezik John Legend

A többszörös Grammy- és Oscar-díjas amerikai soul és R&B előadó 2022. június 30-án este nyolctól lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Ha eddig kételkedett volna valaki abban, hogy a jövő év nem lesz fantasztikus a hazai zenerajongók számára, annak most itt az újabb remek hír. Budapesten ad koncertet John Legend, aki olyan albumairól ismert, mint az “All of Me”, "Get Lifted" és a "Love in the Future".

A többszörös Grammy- és Oscar-díjas amerikai soul és R&B előadót igazi csodagyereként tartották számon, akit nagymamája tanított meg zongorázni, és templomi kórusban énekelve nőtt fel, majd a Pennsylvaniai Egyetemre járt, ahol egy acappella csoport társszerzője volt.

A művész Oscar, Golden Globe-ot és Grammyt kapott a Common-al a 2014-es Selma című filmben szereplő Glory című dalukért, majd később Emmy-díjat kapott a 2018-as Jesus Christ Superstar Live in Concert című produkcióban nyújtott teljesítményéért.

John Legend 2022. június 30-án este nyolctól lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a legjobb slágerei lesznek hallhatóak.

Főkép forrása:
John Legend Press Photo

További cikkek