Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Trump ismét szeretne jó viszonyban lenni Putyinnal

10perc.hu
2024. 08. 13.
Trump ismét szeretne jó viszonyban lenni Putyinnal

Donald Trump az Elon Musk-kal X-en megrendezett beszélgetése során nyilatkozott a Putyinnal való kapcsolatáról.

Donald Trump, az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltje, kifejezte vágyát, hogy ismét jó kapcsolatot építhessen ki Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ha megnyeri a közelgő amerikai elnökválasztást - közölte az ATV.

Trump ezt az X közösségi média platformon sugárzott interjúban mondta, amelyet Elon Musk milliárdos vállalkozóval készítettek. "Egykor nagyon jól kijöttem Putyinnal, és ő tisztelt engem" – nyilatkozta Trump, aki hangsúlyozta, hogy bízik benne, hogy a jövőben is sikerül fenntartaniuk a kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot.

Trump az interjú során azt is állította, hogy ha ő lett volna az elnök, az ukrajnai és a gázai övezeti konfliktusok nem alakultak volna ki. Az amerikai elnökválasztásra november 5-én kerül sor. Joe Biden július 21-én jelentette be, hogy nem indul újra az elnöki posztért, és helyette Kamala Harris alelnököt támogatja. Biden visszalépését követően, két nappal, a Republikánus Nemzeti Konvenció Trumpot és James David Vance ohiói szenátort jelölte az elnöki és alelnöki posztra.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek