Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Sharon Stone: „Az Elemi ösztön miatt veszítettem el a fiam felügyeleti jogát”

10perc.hu
2023. 03. 10.
Sharon Stone: „Az Elemi ösztön miatt veszítettem el a fiam felügyeleti jogát”

A világhírű színésznő állítja, a tárgyaláson a bíró megkérdezte a négyéves kisfiától, hogy tudja-e, hogy az anyja szexfilmekben szerepel.

Döbbenetes dolgot állított Sharon Stone a The Guardian információja szerint. A világhírű színésznő ugyanis bejelentette, hogy a bíró a saját előítéletei miatt döntött úgy, hogy elveszi tőle a fia felügyeleti jogát a 2004-es gyermekelhelyezési perben, aki akkor mindössze négy esztendős volt.

„Elveszítettem a gyermekem felügyeleti jogát. Amikor a bíró megkérdezte a kisfiamat, hogy tudod, hogy édesanyád szexfilmeket készít, már tudtam, ellenem ítél. Ugyanis egy filmszerepem alapján döntött arről, hogy a valóságban milyen szülő is lehetek” – mondta a Table for Two podcastban Stone.

Ez a film Stone talán legsikeresebb, de a legemlékezetesebb alakítása a Paul Verhoeven 1992-ben forgatott Elemi ösztön című pszichológiai thrillere. Az abban játszott szerepét használták fel ellene fia, Roan felügyeleti jogáért folyó perben, többek között a hírhedt kihallgatási jelenetét, amelyben egy rövid ideig még a nemi szerve is látható volt.


Az Elemi ösztön volt Sharon Stone egyik legismertebb filmje, amiben Michael Douglas partnere volt    Fotó: YouTube


„Manapság már az sem ritka, ha egy teljes filmben végig meztelen valaki. Nekem az a tizenhat másodpercet nem voltak képesek tolerálni, emiatt egy életre megváltozott minden. Az ítélet összetörte a szívem, nem véletlen, hogy szívproblémákkal kórházba is kerültem" – mesélte a színésznő. Stone csak láthatási jogot kapott a fiához, aki ma már 22 éves.

Az az elhíresült jelenettel kapcsolatban megismételte, hogy Verhoeven megvezette őt, mondván, nem látszik semmi a fehér ruhája miatt.

„Nem látunk semmit – csak le kell venned a bugyidat, mivel a fehér visszaveri a fényt, mondta, és hozzátette, olyan, mintha lenne rajtam bugyi. Ott azonnal döntenem kellett, hiszen fel kellett venni a jelenetet. Döntöttem, és eszembe sem jutott, mekkora gondom lesz majd ebből” – emlékezett vissza Stone, aki elárulta, amikor meglátta a végeredményt, pofon vágta Verhoevent.

Főkép forrása:
port.hu

További cikkek