Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Lakberendezési dilemma: egyedi vs. lapraszerelt

Kovács Norbert
2020. 06. 03.
Lakberendezési dilemma: egyedi vs. lapraszerelt

Az IKEA méltán híres a saját stílusáról, a kismillió variációban összeállítható lakásbelsőiről. Nem véletlen, hiszen több tízezren dolgoznak azon, hogy praktikus, komfortos, és leginkább otthonos enteriőrt tudj kialakítani magadnak.

Ez kinek tetszik, kinek nem, de valljuk be őszintén, az egyetlen cég Magyarországon, de talán Európában is, akik csak saját márkával dolgoznak és számolhatatlan variációt biztosítanak az ingatlanod komplett berendezéséhez. De mi a helyzet, ha a magad ura szeretnél lenni, de bukdácsolsz a stílusok, színek és formák között?

Az IKEA weboldalán önállóan, az áruházakban a helyi szakemberek segítségével lehetőség van arra, hogy megtervezd pl. a konyhabútorod, a gardróbod. Sajnos saját tapasztalat is, hogy a komplett lakásbelső megtervezésére se idő, se energia, és legfőképpen se türelem. Sokan nem is gondolnák, pedig van lehetőség független, mégis IKEA mániás lakberendezőket igénybe venni, bár őket nem az áruházakban kell keresni, hanem a neten eldugva. Ha szerencséd van, ráakadsz egy ilyen "emberkére", aki segítségével az IKEA bútorokat és a kapcsolódó kiegészítőket összhangba tudod hozni, ezekhez passzoló fal- és burkolatszíneket, illetve az adott stílushoz illő szanitereket és világítótesteket tudsz választani.

Honnan gondoljuk, hogy igény van IKEA márkával dolgozó lakberendezőkre? Mi kezeljük a legnagyobb magyarországi adásvételi Facebook csoport, amely ráadásul a legnagyobb független IKEA csoport is: https://www.facebook.com/groups/IKEA.hasznalt.butorok.adasvetele

Ebben a csoportban kíváncsiságképpen csináltunk egy gyors felmérést, hogy ki venne igénybe IKEA lakberendezőt, ki nem:
https://www.facebook.com/groups/IKEA.hasznalt.butorok.adasvetele/permalink/2658581584418587/

A mini közvéleménykutatás eredménye igazolt bennünket, a szavazók közel negyede igénybe venne IKEA stílusban is dolgozó lakberendezőt, sőt közülük sokan nem is hallottak még ilyen márkafüggetlen szolgáltatásról.

Kicsit kutakodtunk a neten és ráakadtunk egy olyan lakberendezőre, aki sokszínű, ötletgazdag, rugalmas, rengeteg referenciamunkával renelkezik, és a megkeresésünkre "Na, végre valaki, aki látja a lehetőséget az IKEA dizájnban is!" felkiáltással sorra mutatta a munkáit, a jobbnál-jobb ötleteit. Nem is kérdés, jó szívvel ajánljuk: https://www.tailordesign.hu/ikea-pack

Főkép forrása:
pexels.com

További cikkek