Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

,,Magyar Péter az egyetlen esély számomra"

10perc.hu
2024. 10. 24.
,,Magyar Péter az egyetlen esély számomra"

Az október 23-i megemlékezésen résztvevők kifejtették véleményüket a Tisza párt erősödéséről és a Fidesz népszerűségének a meginogásáról. 

Az 1956. október 23-i forradalom megemlékezésén több résztvevő is a Tisza Párt erősödéséről és a Fidesz csökkenő népszerűségéről számolt be. A Tisza Párt növekedése mellett a Fidesz támogatottsága egyre inkább meginogni látszik, ami a kormányzati irányvonal iránti elégedetlenséget tükrözheti.

Egy résztvevő, aki kapcsolatot ápol Fidesz szimpatizánsokkal is, így nyilatkozott: 

„Vannak olyan ismerőseim, akik nagyon régóta Fideszesek, és most a hétvégén azt mondták, hogy ők már meginogtak. Kezdenek olyan véleményen lenni, hogy talán mégse jó irányba megy az ország, úgyhogy én határozottan érzékelem a Tisza erősődését."

Több vidékről érkező támogató is megerősítette a Tisza Párt népszerűségének növekedését. Egyikük szerint: „Vidékről jöttünk, mi ott szerveztünk egy Tisza Szigetet, én azt mondhatom, hogy sokan csatlakoztak hozzánk, tehát határozottan erősödik a Tisza párt.” Azonban nem mindenki látja ennyire egyértelműnek a párt előretörését, ahogy egy másik résztvevő megjegyezte: „Én nem érzem annyira a növekedést, de a számok mást mutatnak.”

Az eseményen megjelentek között voltak, akik szerint a jelenlegi politikai vezetés kizárólag a hatalom megtartására koncentrál. „Orbánt semmi más nem érdekli, csak a hatalom.” Az ellenzéki érzelmek is egyre markánsabban jelen vannak, ahogy egy résztvevő elmondta: 

„Nem Tisza szavazók, hanem ellenzéki szavazók vannak Magyarországon. Én Fidesz ellenesnek tartom magam.”

Az október 23-i megemlékezés egyértelműen rávilágított a politikai térkép változásaira, ahol a Tisza Párt egyre több támogatót gyűjt, míg a Fidesz szavazóbázisa fokozatosan meginogni látszik.


Főkép forrása:
Szipszer Tamás képe a Talpra Magyarok! - TISZA | Tisztelet és Szabadság Párt Közössége Facebook oldalán

Hirdetés

További cikkek