Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kést szegezett egy utasra egy mongol férfi a MÁV vonatán

10perc.hu
2024. 10. 21.
Kést szegezett egy utasra egy mongol férfi a MÁV vonatán

A Nyíregyházáról Miskolcra közlekedő InterCity vonaton rendőri akcióra volt szükség, miután egy mongol férfi megtámadott egy jordán állampolgárt.

A támadásra a vonaton 11 óra 28 perckor került sor, amely miatt a Tokaj InterCity (IC 652) csak Szerencsig tudott közlekedni - közölte a BOON.

Az első hírek szerint a Terrorelhárító Központ (TEK) kommandósai érkeztek a helyszínre, de később kiderült, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vármegyei Rendőrfőkapitányság bevetési osztályának munkatársai intézkedtek a vonaton, hogy megszüntessék a konfliktust.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a támadó egy mongol állampolgár, aki "minden előzmény nélkül egy nála lévő késsel megsebesített egy jordán állampolgárt." A sértett könnyebb sérüléseket szenvedett, majd az elkövető zavart tudatállapotban az egyik fülkébe zárkózott, és azzal fenyegetőzött, hogy "saját életének is véget vet." A rendőrség megakadályozta a tragédia bekövetkezését, és a zavart állapotú mongol férfit elfogták, majd pszichiátriára szállították.

Főkép forrása:
MÁV Facebook

További cikkek