Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Vogel Evelin nyilvánosan beszélt Magyar Péterről

10perc.hu
2024. 10. 11.
Vogel Evelin nyilvánosan beszélt Magyar Péterről

Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője, nemrég saját YouTube-csatornáján indított vlogot, és új videójában ismét Magyar Péterről beszélt.

A közel négyperces videóban Vogel elmondta, hogy Magyar és Radnai Márk megfenyegették, hogy börtönbe juttatják, ha nem teszi, amit mondanak - írta a Telex. „Azért fordultam a nyilvánossághoz, mert elég volt! Péter átlépett egy határt” – mondta Vogel a videóban.

Vogel Evelin hozzátette, hogy Magyar kémkedéssel és azzal vádolta, hogy a Fidesznek dolgozik. Állítása szerint ezután döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza, mi történt. Szerinte fontos, hogy a közvélemény tudja, ki milyen értékek mentén akar változást hozni az országban.

A Tisza Párt sajtóosztálya a Telex megkeresésére reagált: „Nem szeretnénk további muníciót adni a Rogán Antal és Kubatov Gábor által megírt, megrendezett és megfinanszírozott újabb szappanoperához” – írták, és hozzátették, hogy a megfelelő időben minden bizonyítékot nyilvánosságra fognak hozni.

Szeptember végén Vogel Evelin az Indexnek adott interjújában azt állította, hogy Magyar Péter egy laptopot és egy pendrive-ot adott neki az ügyészségi meghallgatása előtt, hogy tüntesse el azokat. Magyar Péter erre reagálva azt mondta, Vogel zsarolta őt és a Tisza Pártot, 30 millió forintot követelve.

A pár hónapja kezdődött konfliktus hátterében Magyar Péter magánéleti ügyei állnak, amelyek a nyilvánosság elé kerültek. Korábbi felesége, Varga Judit volt igazságügyi miniszter is beszélt arról, hogy Magyar Péter bántalmazta őt a házasságuk alatt. Magyar ezt tagadta, de elismerte, hogy voltak nézeteltérések a kapcsolatukban.


Főkép forrása:
Magyarok Közössége Facebook

További cikkek