Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse

10perc.hu
2024. 10. 02.
Luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse

Mészáros János luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron, ahol többek között egy 177 millió forintos Ferrari F8 Spider is elérhető lesz.

Mészáros Lőrinc öccse, Mészáros János, luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron – derül ki a 24.hu beszámolójából. A Pegazus Autócentrum Kft. által üzemeltetett De Prix Belvárosi Luxusautó Szalonba már megérkeztek az első prémium kategóriás autók, köztük egy 127,5 millió forint értékű Mercedes G-osztályos modell, valamint egy Ferrari F8 Spider, amelynek ára eléri a 177 millió forintot - közölte a Telex.

A szalon megnyitását indokolva a 24.hu-nak egy munkatárs azt nyilatkozta: Kellett nyitni egy ilyen szalont, még ha nem is itt lesz rá kereslet. Exportra viszont biztosan lesz érdeklődés.

Az üzlet nyitása a hétre várható, és a közel ezer négyzetméteres területet a Pegazus Autócentrum Kft. bérli. Az ingatlan tulajdonosa szintén Mészáros János másik vállalkozása, a Pegazus Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., amely tavaly jelentős, 700 millió forintos nyereséget könyvelt el, amelyből Mészáros János 300 milliós osztalékot vett fel.

Főkép forrása:
D Concept Channel Facebook

További cikkek