Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Csipes Tamara így reagált a Kulturális és Innovációs Minisztérium megkeresésére

10perc.hu
2024. 09. 28.
Csipes Tamara így reagált a Kulturális és Innovációs Minisztérium megkeresésére

Az olimpiai bajnok kajakozó, Csipes Tamara, nem kér a Kulturális és Innovációs Minisztérium családpolitikai kampányából, Instagram-bejegyzésében reagált a felkérésre.

Az olimpiai bajnok kajakozó, Csipes Tamara, nyilvánosan is hangot adott elégedetlenségének, miután a Kulturális és Innovációs Minisztérium megkereste, hogy népszerűsítse a kormány egyik új családpolitikai kampányát, amely a népességfogyás ellen kíván fellépni. A kampány jeligéje: „családban élni jó.”

Csipes Tamara az Instagramon reagált

Csipes Tamara a közösségi médián, pontosabban az Instagramon osztotta meg gondolatait a minisztériumi megkereséssel kapcsolatban. A kajakozó egy 24 órán keresztül elérhető történetben így fogalmazott:

Sírjak vagy nevessek? 

Az egyedülálló anyaság nehézségei

Csipes az üzenetében hangsúlyozta, hogy bár valóban hisz abban, hogy családban élni jó, az egyedülálló szülők helyzete rendkívül nehéz. Már csak az olyan alapvető dolgok miatt is, mint ételt rakni az asztalra, megfelelő oktatásban részesíteni, az egészséget ápolni, biztonságos jövőt biztosítani – fogalmazott az olimpiai bajnok.

A kajakozó arra is kitért, hogy addig nem érzi helyesnek egy ilyen kampány népszerűsítését, amíg ezek az alapvető problémák nem oldódnak meg. Kijelentette: Amíg ezek nincsenek rendben, addig mit kampányoljak emellett? Bőven elég dolog van ránk nyomva, pontosan tudom, az milyen, így köszi, ezt ne.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek