Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hétvégi menetrend változások a Budapest—Cegléd—Szolnok vonalon

10perc.hu
2024. 09. 13.
Hétvégi menetrend változások a Budapest—Cegléd—Szolnok vonalon

Szeptember 14-15-én pályakarbantartás miatt módosul a Budapest—Cegléd—Szolnok vonal menetrendje. Változások a távolsági és elővárosi vonatoknál.

Szeptember 14-én és 15-én pályakarbantartás miatt a Budapest—Cegléd—Szolnok vasútvonalon módosulnak a vonatok menetrendjei, különösen Pestszentlőrinc és Vecsés között - közölte a MÁV.

Távolsági vonatok változásai:

  • A Nyugati pályaudvarról induló Napfény, Tokaj, Nyírség InterCity és Cívis InterRégió vonatok 5-5 perccel korábban közlekednek Nyugati pályaudvar és Cegléd között.
  • A Nyugati pályaudvar felé tartó Napfény, Tokaj, Nyírség InterCity és Cívis InterRégió vonatok később közlekednek Vecsés és Budapest között, és 5-10 perccel később érkeznek a Nyugati pályaudvarra.
  • Napközben a Cívis InterRégió vonatok rövidebb útvonalon közlekednek, kizárólag Cegléd és Debrecen/Nyíregyháza/Záhony között.

Elővárosi vonatok változásai:

  • A Z50-es vonatok módosított menetrend szerint, S50-es vonatként közlekednek, és minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • A Ceglédről 5:18-kor és a Szolnokról 5:55-kor Budapestre induló Z50-es vonatok (2859, 2669) nem közlekednek.
  • Az S21-es vonatok fővárosi végállomása Kőbánya-Kispestre kerül át, kivéve szeptember 15-én, amikor a Nyugati pályaudvarról 23:30-kor induló utolsó S21-es vonat (2968) teljes útvonalon közlekedik.
Főkép forrása:
Fazekas Attila/Wikimedia Commons
Címkék:
#MÁV

További cikkek