Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Budapesten járt a Szellemirtók film híres színésze

10perc.hu
2024. 06. 06.
Budapesten járt a Szellemirtók film híres színésze

Bill Murray, a Szellemirtókból és az Idétlen időkig című filmből ismert világsztár titokban Magyarországra látogatott, hogy meglátogassa régi barátját, Michaelt Tökölön.

A legendás színész, Bill Murray titokban Magyarországra látogatott. Fő célja az volt, hogy régi barátját, Michaelt látogassa meg Tökölön, akit már 35 éve ismer - írja a Blikk. Murray korábban még sosem járt hazánkban, így az utazás igazi felfedezőúttá vált számára. Murray nemcsak Tökölön töltött időt, hanem Budapestet is felfedezte. A város szépsége lenyűgözte, és szívesen sétált a magyar főváros utcáin.  A vidéki Magyarország sem maradt ki az útitervből, így Bill Murray igazi, átfogó képet kapott Magyarországról.

Különösen az Unicum nyerte el tetszését, amelyről elmondta, hogy rendkívül finom, és nyugtató hatása is van. Két napja cigánypecsenyét ebédelt, és most már a csirkepaprikást is ki akarja próbálni. A színész vendéglátója, Michael Stenger viccesen hozzátette: 

"Képzeljék el, ez a pasi még sosem szedett fáról cseresznyét! Most, a kertünkben kóstolta meg először, és annyira belelendült, hogy mindene csupa cseresznyelé lett."

Murray autórajongóként nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy ellátogasson a híres Kaáli Autó- és Motormúzeumba Dörgicén. Itt órákat töltött a csodálatos járművek között, és lenyűgözte a múzeum gyűjteménye.

Bill Murray tartózkodása alatt végig szerény és közvetlen maradt. Sztárallűrök nélkül vegyült el a tömegben, és szívesen fényképezkedett a rajongókkal, akik felismerték őt.

Magyarországi látogatása után Bill Murray kedden Görögországba utazott tovább, hogy részt vegyen egy golfversenyen.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek