Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Támadás érte a Mészáros Lőrinc által támogatott focicsapat autóját

10perc.hu
2024. 05. 30.
Támadás érte a Mészáros Lőrinc által támogatott focicsapat autóját

Hét lövést adtak le az autóra.

Eszék belvárosában hét lövést adtak le a helyi futballklub sportigazgatójának autójára, miközben senki sem tartózkodott a járműben. A klub, amelynek egyik fő támogatója Mészáros Lőrinc, mély megdöbbenésének adott hangot az incidens kapcsán - közölte a 24.hu.

A rendőrség szerint szerda este kilenc körül érkezett bejelentés egy sérült Volkswagen Arteon szélvédőjéről. Az autót, amelyet José Bota, a portugál sportigazgató használt, Eszék belvárosában parkolták le. A lövések pontosan ott érték az autót, ahol a sofőr ült volna, de szerencsére az autó üres volt a támadás idején.

A Horvát Labdarúgó Szövetség határozottan elítélte a támadást, és a hatóságok megkezdték a nyomozást az ügyben. A klub közleménye szerint az eset súlyosan érinti a csapatot és a közösséget.

José Bota, aki a támadás idején Portugáliában tartózkodott, kijelentette, hogy nem hagyja el a várost vagy a klubot, és az eset csak további motivációt adott neki. Nyilatkozatát a szurkolók "Kék-Fehér kocsma" nevű közösségi oldalán tette közzé, ahol támogató üzeneteket kapott a rajongóktól.

Főkép forrása:
Roko Poljak/Wikimedia Commons

További cikkek