387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Sajnálja tettét az angyalföldi gyilkos, de bocsánatot nem kér

10perc.hu
2023. 08. 28.
Sajnálja tettét az angyalföldi gyilkos, de bocsánatot nem kér

T. Róbertet nemrég átszállították a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, ott pedig kiemelt védelmet élvez a többi rabbal szemben.

Az angyalföldi gyilkos, T. Róbert, 2023. július 13-án egy késsel brutális módon végzett a barátnőjével, M. Petrával, majd elmenekült. Ügyvédjének azt mondta, nem tudja megindokolni a tettét. „Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom” – többek között ezt mondta az ügyvédjének T. Róbert az üggyel kapcsolatban.

A férfit egyre jobban nyomasztja a bűntudat a rácsok mögött, de egyelőre nem kért bocsánatot az áldozat családjától. ,,Védencemmel már a nyomozás elején megvitattuk a bocsánatkérés lehetőségét. Ezt rajtam keresztül már akkor megtehette volna. Ám erre azért nem került sor, mert úgy ítéltük meg, ez kevés. Egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne" – fogalmazott a Blikknek a férfi védője, dr. Somos Zoltán.


Ügyvédjének, dr. Somos Zoltánnak azt mondta T. Róbert, hogy nem tudja megindokolni a tettét     Fotó: ATV


Hozzátette, a védence többször elmondta, hogy nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, amiként természetesen a lány családját is. Ám, ahogy fogalmazott, visszacsinálni vagy meg nem történtté tenni már nem tudja azt, amit tett.

T. Róbertet nemrég átszállították a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, ott pedig kiemelt védelmet élvez a többi rabbal szemben. Erre azért van szükség, mert a tettét a rabok nagyrésze is elítéli, emiatt pedig előfordulhatnak konfliktusok.

Főkép forrása:
police.hu

További cikkek