391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Káosz az M2-esen! Több kilométeres a torlódás

10perc.hu
2023. 04. 21.
Káosz az M2-esen! Több kilométeres a torlódás

Az autóút főváros felé vezető szakaszán egy korábbi baleset miatt elrendelt útzárat már feloldották, de még mindig jelentős a dugó.

Az M2-es autóút főváros felé vezető oldalán az M0-s autóút csomópontjánál korábban két személygépkocsi ütközött össze. A 17-es kilométernél az útzárat már feloldották a forgalom megindult, de a torlódás továbbra is jelentős, több kilométeres.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Súlyos baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az Emőd-Bükkaranyos összekötő úton (2514 jelű út) a 2-es kilométernél, ahol egy személygépkocsi árokba csapódott. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette. Az utat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrség visszafordítja.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek