Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Önmagával is végzett a szegedi kettősgyilkos

10perc.hu
2021. 06. 21.
Önmagával is végzett a szegedi kettősgyilkos

A 28 éves gyógyszerész önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, a 28 éves dr. Vitális Dániel Attila 2021. június 19-én éjszaka több lövéssel végzett két huszonéves fiatallal. Mint kiderült, az egyikük a gyógyszerész volt barátnője, míg másikuk az új barátja volt.

A rendőrség rövid időn belül azonosította a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A police.hu megírta, hogy a nyomok Békés megyébe vezettek, és ma délelőtt a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében.



A rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Főkép forrása:
police.hu

További cikkek