EUR: 380,98 Ft
USD: 350,39 Ft
CHF: 382,48 Ft
GBP: 432,87 Ft
RON: 76,97 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

VOLT Fesztivál: világsztárok hada jön Sopronba

Kultúra
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: volt.hu

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

A Telekom VOLT Fesztivált - több más nagy rendezvényhez hasonlóan - tavaly és idén sem rendezték meg a járvány okozta bizonytalanságok miatt. Azonban most vége az ínséges időknek, ugyanis jövőre június 21. és 25. között ismét megrendezik a fesztivált Sopronban.

Ráadásul a gigantikus buli igazi világsztárokkal tér vissza, ugyanis a szervezők bejelentették, kik lépnek majd fel a 2022-es VOLT Fesztiválon. Sopronban lép fel a világ egyik legjobb koncertzenekarának számító Muse, a Killers, a kanadai pop-punk kiemelkedő csapata, a SUM41 és a brit metalcore alakulat, a Bring Me the Horizon, valamint a multiinstrumentalista brit énekes-dalszerző Yungblud és a Skillet.


Sopronban lép fel a világ egyik legjobb koncertzenekarának számító Muse    Fotó: The Telegraph


jövőre eljön 2020-ra várt, de elmaradt koncertjét pótolja a VOLT-on Passenger, érkezik az aktuális rapszíntér izgalmas alakja, Scarlxrd, valamint a dj-producer Borgore. Szintén Sopronba várják a dubstep és drum and bass producer-dj FuntCase-t és Virtual Riot német dj-t, elektronikus zenei producert.

„A kezdetek óta jellemző a VOLT-ra a kifejezetten erős élő zenei vonal. A 2022-es program ehhez képest is komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét" - fogalmazott Lobenwein Norbert, a VOLT egyik alapítója és főszervezője.