392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Visszatér a vb-ezüstérmes, Európa-bajnok dzsúdós!

10perc.hu
2021. 01. 22.
Visszatér a vb-ezüstérmes, Európa-bajnok dzsúdós!

A 33 éves Mészáros Anett anyukaként lépne újra tatamira, és nemcsak a hazai rendezésű világbajnokságra készül, hanem akár a tokiói olimpiát is célba veszi.

Újabb nagy visszatérésnek lehetünk szemtanúi, ugyanis szeretne elindulni az idei, budapesti cselgáncs-világbajnokságon Mészáros Anett. A 33 éves cselgáncsozó, aki 70 kilóban 2009-ben és 2010-ben vb-ezüstöt, 2007-ben és 2011-ben pedig vb-bronzot nyert, s 2010-ben lett Európa-bajnok. Először a 2012-es londoni olimpiát követően vonult vissza, majd a riói játékok előtt visszatért, ám nem szerzett kvalifikációt, így újra visszavonult.

A jelenleg Szatymazon élő sportoló már édesanyaként szeretné magát ismét próbára tenni, és a második visszatéréséhez nagy motivációt adott az a tény, hogy idén itthon lesz a világbajnokság. Az M4 Sport Sporthíradójában elmondta, jövő hétvégén tér vissza versenyzőként a Cegléden rendezendő Magyar Kupán, majd utána a prágai Európa-kupa viadalon állna tatamira.



„Lépésről lépésre szeretnék haladni, a végső cél egyelőre a világbajnokság, az olimpiára még nem mernék gondolni. Edzőmmel, Szabó Csabával három-négy versenyt terveztünk be a június eleji világbajnokságig, de ha úgy alakulnak a dolgok, hogy lesz esélyem a tokiói szereplésre, akkor az áprilisi, lisszaboni Európa-bajnokság is bekerül a programomba” – árulta el Mészáros Anett, aki hozzátette, mostani visszatéréséhez a legnagyobb motivációt a fia adta, aki elkezdett cselgáncsozni és nagyon tehetséges benne.

Főkép forrása:
IJF

További cikkek