EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Végre nem kell méricskélni, megtömheted a szatyrod! Jelentősen megemeli az ársapkás élelmiszerek vásárlási limitét a Tesco!

Belföldi hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

A húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

A Tesco-Global Áruházak Zrt úgy döntött, hogy a húsvéti ünnepekre való tekintettel valamennyi áruházában megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban. Sőt, a húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

Mint közleményükben leírták, március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó étolaj esetében 4 liter a limit a mostani kettő helyett, a búza finomliszt esetében kettő helyett 10 kilót vásárolhatunk, a csirkemell és csirke farhát esetében is megduplázták a vásárlási limitet (4 kg). A sertéscombnál négy helyett 6 kiló, a lédig étkezési burgonyánál pedig 12 kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség a jelenleg érvényes két kilogramm helyett.