390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Végre nem kell méricskélni, megtömheted a szatyrod! Jelentősen megemeli az ársapkás élelmiszerek vásárlási limitét a Tesco!

10perc.hu
2023. 03. 27.
Végre nem kell méricskélni, megtömheted a szatyrod! Jelentősen megemeli az ársapkás élelmiszerek vásárlási limitét a Tesco!

A húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

A Tesco-Global Áruházak Zrt úgy döntött, hogy a húsvéti ünnepekre való tekintettel valamennyi áruházában megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban. Sőt, a húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

Mint közleményükben leírták, március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó étolaj esetében 4 liter a limit a mostani kettő helyett, a búza finomliszt esetében kettő helyett 10 kilót vásárolhatunk, a csirkemell és csirke farhát esetében is megduplázták a vásárlási limitet (4 kg). A sertéscombnál négy helyett 6 kiló, a lédig étkezési burgonyánál pedig 12 kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség a jelenleg érvényes két kilogramm helyett.

Főkép forrása:
MTI/Szigetváry Zsolt

További cikkek