393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Változékony, de enyhe idő az új év első hétvégéjén

10perc.hu
2021. 01. 01.
Változékony, de enyhe idő az új év első hétvégéjén

Napsütés is lehet, de borús égre, esőre is készülni kell. Egyelőre nem hűl a levegő, napközben többfelé 10 fok körül alakulnak a csúcsértékek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint szombaton változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csak késő délután növekszik meg délnyugaton, nyugaton a felhőzet, és estétől ott eső, zápor is lehet. A légmozgás élénk, néhol erős lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok plusz 5 és 12 fok között alakulnak, északon lesz a hűvösebb, délkeleten az enyhébb idő.



Vasárnap délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, de eleinte északkeleten, majd délnyugaton, délen lehetnek rövid napos időszakok. A Dunántúlon többfelé, másutt helyenként várható eső, zápor. Élénk, helyenként erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet általában plusz 3 és 9 fok között valószínű, de a délkeleti, keleti tájakon helyenként 10-12 fok is lehet - olvasható az előrejelzésben.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek