393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Üzenhet a Barátok közt sztárjaival

10perc.hu
2021. 04. 20.
Üzenhet a Barátok közt sztárjaival

Vili bácsi és Oszi küld majd személyes hangvételű üzeneteket névnapra, születésnapra, esküvőre, ballagásra, vagy csak úgy.

A tavalyi év végén robbant a hír, hogy véget ér a Barátok közt. A sorozat, mely Magyarország legrégebb óta képernyőn lévő szappanoperája 22 évet élt meg. Az utolsó részeket nyáron láthatják a tévénézők. Ráadásul a jelenlegi helyzet sem segíti a művészvilágot, hisz nincsenek koncertek, előadások, fellépések.

Várkonyi András – aki az ország Vili bácsija lett - az egyik olyan szereplője volt a sorozatnak, aki az elejétől a végéig játszott benne. „Szép korszakon vagyunk túl, de az élet megy tovább. Bárhogy is nézzük, azért ez egy munkahely volt, és manapság az, hogy valaki 22 évig ugyanazon a munkahelyen dolgozzon, nagyon ritka” – mondja a 71 éves színész.

Várkonyi András stabil anyagi háttérrel rendelkezik, ám nem titok, jelenleg túl sok bevétele nincsen. Éppen ezért örült meg annak, amikor a Novák Lacit alakító Tihanyi-Tóth Csaba említett neki egy lehetőséget.

„Kedvenc öltözőtársam, barátom szólt, hogy van egy oldal, ahol színészektől, zenészektől, közéleti személyiségektől lehet személyre szóló üzenetet vásárolni. Névnapra, születésnapra, esküvőre, ballagásra, vagy csak úgy. Gondoltam, miért ne legyek ott én is, hiszen volt már olyan, hogy épp egy születésnapra mentem fellépni. Latabár Kálmán mondta annak idején, hogy a színház ott van, ahol én vagyok” – állította a színész.



A sorozat fiatal színészei közül a Szilágyi Oszkárt alakító Gombos Krisztián 3 éve tagja Barátok közt csapatának. A 25 éves fiatalembernek ötlete sincs, hogy mihez kezdjen most, hogy véget értek a forgatások.

„Ha őszinte akarok lenni, tényleg semmi tervem nincs. Eddig a színészet mellett ott volt nekem a tanítás – színészmesterséget oktattam –, de most ez sem lehetséges. Szeretnék maradni a filmes világban, akár televízió, akár mozi, de nem tudom, hogyan tovább. Láttam Csaba megosztását, ami arról szólt, bárki megvásárolhatja sztárok üzeneteit. Megkérdeztem tőle, hogy mi ez, hogyan működik és megtetszett. Máskor is volt már, hogy ballagásra, vagy épp egy párnak az esküvőjére kellett üzenetet küldenem, így nem teljesen idegen a dolog” – árulta el Gombos Krisztián, aki úgy érzi, jó darabig űr lesz még a lelkében a sorozat megszűnése miatt.

Főkép forrása:
RTL Klub

További cikkek