EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Unta a vitát Koszovóról, inkább pornót nézett a szerb képviselő – visszaadta a mandátumát

Nagyvilág
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Apple

Miután a felnőttfilmet nézegető honatyáról készült fotó a nyilvánosság elé került, maga a szocialisták elnöke, Ivica Dacic külügyminiszter szólította fel Zvonimir Stevicet a lemondásra.

Azért úgy tűnik, van olyan hely a világon, ahol a baloldali politikus „pucájában” is van némi vér. Zvonimir Stevic, a kormánykoalíció kisebbik pártjának, a Szerbiai Szocialista Pártnak (SPS) a képviselője ugyanis megunta, hogy a többi honatya Koszovóról vitázik, és inkább pornót nézett a telefonján.

Nos, kiderült, nem kellett volna ezt tennie, ugyanis a képviselők azon vitáztak, hogyan lehetne megoldani a Szerbia és Koszovó közötti vitát, illetve milyen módon lehetne elérni, hogy Szerbiának ne kelljen elismernie Koszovó függetlenségét. Miután a videózásról készült felvétel a nyilvánosság elé került, maga a szocialisták elnöke, Ivica Dacic külügyminiszter szólította fel Zvonimir Stevicet a lemondásra, aki eleget tett ennek.

Aleksandar Vucic köztársasági elnök a múlt héten vett részt a parlament ülésén, és ott ismertette azt a nemzetközi javaslatot, amely Szerbia és Koszovó kapcsolatát rendezné. Az ülést követően elégedetlenségének adott hangot, mert szerinte a kormánykoalíció részét képező SPS tagjai nem voltak eléggé aktívak a vitában. Ha akkor tudta volna, hogy Stevic másban bezzeg aktív volt…