392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Újra dédnagymama lesz II. Erzsébet

10perc.hu
2021. 05. 19.
Újra dédnagymama lesz II. Erzsébet

Gyermeket vár Beatrix hercegnő, a brit királynő 32 esztendős unokája, és a gólyahírt a Buckingham-palota is megerősítette.

Újra, immár tizenkettedik alaklommal lesz dédnagymama a brit uralkodó, II. Erzsébet - adta hírül a The Telegraph, miután a Buckingham palota nyilvánosságra hozta, hogy Beatrix hercegnő áldott állapotban van. Beatrix hercegnőt - András yorki herceg, a brit uralkodó harmadik gyermeke és volt felesége, Sarah Ferguson elsőszülött leányát – 2020. július 17-én vette el feleségül Edoardo Mapelli Mozzi 39 éves olasz ingatlanmágnás, akinek egy korábbi kapcsolatából már van egy kisfia. A házaspár első gyermeke a 95 esztendős II. Erzsébet királynő tizenkettedik dédunokája lesz, akik közül négy 2021-ben látta, vagy látja majd meg a napvilágot.



Harry herceg és szintén várandós felesége, Meghan hercegnő második gyermekének érkezése néhány héten belül várható, és ha világra jön a kisbaba, akkor Beatrix hercegnő a tizedik lesz a brit trónutódlási sorban, míg gyermeke a tizenegyedik lesz a trónöröklési sorrendben.

Beatrix ugyan jogosult a "királyi fenség" megszólításra, de a királyi család hivatalos mindennapi tevékenységében ő sem vesz részt, polgári állása van: a York néven az Afiniti nevű, New York-i székhelyű szoftvertechnológiai vállalat alelnöki tisztségét tölti be.

Főkép forrása:
The Telegraph

További cikkek